Velkommen til Bergstaden Røros med bobil eller caravan. Her er femti oppstillingsplasser med tilgang til strøm og fellesareal.

Merk at i travle perioder som sommerferie og Rørosmartnan, kan det bli mange med bobil og caravan oppstilt. Det kan by på litt utfordringer. Behandle naboen din som du vil bli behandlet selv. Bruk den plassen som kun er nødvendig og plasser deg sånn at også andre får plass. Fortelt til din bobil eller campingvogn er det ikke plass til, da det blir for trangt.

Det kan være greit å ha med nivåklosser da noen plasser er det skjevt underlag.

Sikkerhet er viktig. Det skal være minimum tre meter mellom hver mobile enhet (bobil og campingvogn).

For at du og dine medcampere skal få gode netter, er det fint med alminnelig ro klokken 22.00 og stillhet ved klokken 23.00

Inkludert i prisen er strøm, vann, WiFi , fellesarealer med toalett, dusj, kjøkken og TV-stue.

Pris og tilgjengelighet

Bruk hovedhuset…

om du skal være her en dag, eller over lengre tid. Våre fellesarealer er tilgjengelig for deg. Vil du lage mat kan du bruke våre to felleskjøkken. Vi setter stor pris på at du bruker disse og at du er flink til å rydde etter deg.

Sanitære forhold som…

toalett for kvinner og menn finner du i gangen i hovedhuset. Det er 2 herrer og 3 dametoalett. I høysesong vil det være stort trøkk på toalett. Derfor ønsker vi å minne på om at ved kø er alle som er bobil/ caravaneiere velkommen til å bruke sitt eget toalett i bilen . Vi har muligheter for å tømme kjemido i spilvannhuset som en en del av hovedhuset på baksia. Se etter en rød og kvitstripet dør.

Har du behov for å vaske deg kan du bruke våre 2 kvinnelige og 2 mannlige fellesdusjer. Renovert i 2020.

Tømmestasjon for bobil/campingvogn kan gjøres mellom Cirkel K og Coop X-tra. Den ligger 700 meter fra campinplassen og er åpen hele året.

Inn til Røros…

er det kort vei til fots eller med bil. Kjører du tar det ca fem minutter inn til sentrum (2,5 km). Om du går bruker du 20-30 minutter avhengig av tempo. Da går du over brua langs Stormoveien, rett inn til sentrum, omtrent 2,2 km. For eksempel skal du se Røroskirka tar det 25-35 minutter å gå.

Trenger du mer plass og privatliv kan du sjekke ut våre hytter.

Velkommen skal du være!

Pris og tilgjengelighet